Gør dig mere attraktiv på jobmarkedet med et kompetencegivende kursus

Gør dig mere attraktiv på jobmarkedet med et kompetencegivende kursus

UIC er et firma, som tilbyder en række forskellige spændende og relevante kurser inden for blandt andet IT- og webdesign. I en verden hvor det elektroniske og det online spiller en rolle som aldrig før, har dette felt aldrig været så vigtigt at vide noget om og være lidt med inden for.Netop derfor kan det anbefales at tage et kompetencegivende kursus hos UIC. Dette kan de selvfølgelig hvis du allerede er i job og ønsker at kunne lidt ekstra, men det kan det i den grad også, hvis du er arbejdsløs.

Arbejdsløshed er ikke så slemt som den har været i Danmark, men den er stadig et problem. Gode job hænger ikke på træerne, særligt ikke inden for alle typer af jobs og alle typer af uddannelser. Er du arbejdsløs, og har du været det i en længere periode, er der altså på ingen måde nødvendigvis nogen grund til at bebrejde dig selv. Markedet kan nemlig spille en stor rolle. Alligevel er der ingen grund til ikke at prøve at gøre noget ekstra for at finde det ønskede job. Og det kan man blandt andet gøre ved at tage et kursus for at forbedre sine kompetencer.

Hos UIC bliver du klogere

Lige nu er IT noget af det absolut bedste, som du kan opbygge dine evner inden for. Det er næsten lige meget hvilken type af arbejde som du leder efter – evnerne skal nok blive nyttige på et tidspunkt. Derudover er det godt at kunne skrive på dit CV, at du har aktiveret dig selv igennem den lange periode uden noget arbejde. På den måde kan din potentielle arbejdsgiver se at du har prøvet, og at du ikke har ligget på den lade side i de mange måneder.

Hos UIC er der virkelig mulighed for at lære noget. Der er også mulighed for at aktivere og akkommodere forskellige interesser, som du eventuelt måtte have. Kurserne er nemlig vidt forskellige. Her kan du for eksempel blive bedre til Excel, du kan lære at sætte en hjemmeside op og designe den, eller du kan lære at lave designs og arbejde med billeder i Photoshop. Valget er frit på alle hylder, og det er op til dig, hvad du vil kaste dig over og blive bedre til. UIC garanterer blot kvalificeret læring, gode undervisere og et godt arbejdsmiljø.