Hvilken tyverialarm skal man vælge til virksomheden?

Hvilken tyverialarm skal man vælge til virksomheden?

De tyverialarmer, der i dag er på markedet, kan generelt set kategoriseres i de to følgende grupper:

Alarmer inklusiv abonnement.

Alarmer eksklusiv abonnement.

Der er fordele og ulemper ved begge typer alarmer, og det kan være vanskeligt at finde ud af, hvilken type der er den rigtige at vælge. Derfor har vi her samlet en kort og overskuelig guide over fordele og ulemper ved alarmer inklusiv og eksklusiv abonnement.

Alarm inklusiv abonnement

En alarm med abonnement minder meget om det at leje f.eks. en bil. Du får hele alarmsystemet leveret og får det installeret, og efterfølgende betaler du så en fast månedlig ydelse for brugen af alarmen. Alarmsystemet fungerer på følgende måde; er uheldet ude og alarmen går, lyder en sirene og alarmselskabet får automatisk besked med det samme. De sender så straks en vægter ud, for at besigtige ejendommen. Vægteren kommer ud i alle tilfælde – også hvis der er tale om, at alarmen er gået ved en fejl. Denne service har et gebyr, der kan variere fra selskab til selskab. Har der rent faktisk været indbrud, og er indbrudstyvene stadig på ejendommen, kan vægteren tilbageholde dem og tilkalde politiet. Har de forladt stedet, vil vægteren kunne sørge for at politiet bliver tilkaldt hurtigt og afsikre ejendommen, hvis det er nødvendigt.

Alarm eksklusiv abonnement

En alarm uden abonnement kan på mange måder sidestilles med eksempelvis at købe en bil. På denne måde ejer du selv hele alarmsystemet, og du betaler derfor heller ikke nogen ”leje” hver måned. Hvis du ønsker at kunne modtage en SMS i tilfælde af at alarmen går, vil du dog skulle betale et månedligt beløb for at have et SIM-kort i alarmen. Dette beløb er dog meget beskedent og kan sjældent bevæge sig højere op end 20 kr. om måneden. Køber du en alarm uden abonnement, skal du være opmærksom på, at du som udgangspunkt selv skal stå for installationen. Men installationen er som oftest meget simpel og ønsker du det, kan du altid for en ekstra betaling få alarmen installeret af en autoriseret installatør.Hvis uheldet er ude, og alarmen går, lyder en sirene. Og har du alarm med SMS-service, vil du og et par andre udvalgte personer (eksempelvis naboer, familie eller venner) straks herefter modtage enten en SMS eller et opkald. I vil så have mulighed for at undersøge, om det var falsk alarm, eller om det er nødvendigt at tilkalde politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *