Investér i CO2 neutrale computere til kontoret

Investér i CO2 neutrale computere til kontoret

Den bærbare computer er for mange blevet en vital del af deres arbejdsliv, da det er en super praktisk løsning, som gør det muligt at medbringe arbejdet med sig. Dog bliver der hvert år produceret over 100 millioner bærbare computere, hvilket naturligvis ikke er særlig godt for miljøet.

Hvis du derfor har en vision om, at du gerne vil gøre dit arbejdsmiljø mere bæredygtigt, så bør du overveje at investere i CO2 neutrale computere til kontoret.

En billigere og grønnere løsning

Alene I Europa bliver der dagligt smidt 160.000 computere ud. Langt størstedelen af disse er i så god en stand, at op til 70% af computerens dele kan genbruges. Det er netop disse dele, som bliver brugt til at skabe den CO2 neutrale bærbare computer.

Ikke nok med at disse computere er bæredygtige, så har de også en ydeevne, som sagtens kan følge med markedet af ”nye” computere. Selvom de altså i praksis fungerer som en spritny computer, så koster de gennemsnitligt 40% mindre end de andre bærbare på markedet. Hvis dette kunne være noget for dig og dit kontor, så kan du se de CO2 neutrale computere her.

Gør kontoret endnu bedre med ergonomisk computerudstyr

De CO2 neutrale computere vil helt sikkert tilføre noget godt – både i forhold til klimaet, men også i forhold til moralen – på kontoret. Men du kan gøre dine medarbejderes oplevelse på kontoret endnu bedre, hvis du investerer i ergonomisk computerudstyr. Hvis du vil vide mere om f.eks. ergonomiske kontorstole, så klik og læs også info om ergonomisk computerudstyr her.

Ved at investere i disse ting til kontoret viser du ikke kun, at du er interesseret i dine medarbejderes helbred og velvære, men du viser ligeledes, at dit firma er interesseret i at finde bæredygtige løsninger, som i sidste ende vil komme mange flere mennesker til gavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *