Investeringsvirksomhed? Spar penge på skødeskrivningen

Investeringsvirksomhed? Spar penge på skødeskrivningen

Har du en investeringsvirksomhed, kan du spare mange penge på skødeskrivning. Det kan være værd at undersøge nærmere.

Hver gang din investeringsvirksomhed opkøber en ny ejendom, følger der nogle ekstra udgifter med. Kan I holde dem så langt nede som muligt, er der flere penge til selve investeringerne.

Skødeskrivningen er en af de ekstra udgifter. Kan I spare fx 1.000 kr. pr. skøde, kan det blive mange penge om året. Og det kræver ikke ret meget arbejde at undersøge, om der er et bedre tilbud.

Få 3 tilbud

https://www.juf.dk/skode-pris/ kan du få 3 uforpligtende tilbud på skødeskrivning. Det er både nemt, hurtigt og uforpligtende.

Indhenter du 3 forskellige tilbud, kan du vælge det billigste eller det bedste. Med en sammenligning kan du måske få en bedre pris eller en større sikkerhed. Og er tilbuddene ikke så gode, som du håbede på, er de heldigvis uforpligtende.

Får din virksomhed skrevet mange skøder, kan det bestemt betale sig at bruge et øjeblik på at kigge nogle tilbud igennem. Der kan være mange penge at spare med ganske kort tids arbejde.

Få hjælp til skøderne

Når I som investeringsvirksomhed har med mange ejendomme og mange skøder at gøre, er det en god idé at involvere en boligadvokat. På den måde kan I være sikre på, at skødet faktisk dækker jeres ryg.

Man kan selv udarbejde et skøde, men med hjælp fra en advokat er der større sikkerhed. Det er ikke helt enkelt at skrive et skøde. Det skal udarbejdes, så det er juridisk vandtæt og sørger for, at ingen får fingrene i klemme.

Du kan få 3 tilbud fra boligadvokater på skødeskrivning her: https://www.juf.dk/skodeskrivning/. Har virksomheden allerede en boligadvokat tilknyttet, kan du stadig få 3 tilbud. Så kan du sammenligne dem med dit nuværende og overveje, om virksomhedens boligadvokat skal skiftes ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *