Sådan kan rengøringshjælp faktisk spare virksomheden penge

Sådan kan rengøringshjælp faktisk spare virksomheden penge

Om man kan lide at gøre rent, eller ej er en subjektiv ting. Dog tror jeg at der er mange, rigtig mange faktisk, der har det på stort set samme måde som mig og ikke lige synes det er det fedeste i verden med rengøring og synes at rengøringshjælp ville være fantastisk. Altså det er ikke fordi jeg har noget mod at støvsuge engang i mellem, men det er virkelig ikke noget jeg nyder. Heldigvis er jeg så så heldig at vi har lavet en god aftale derhjemme, hvor jeg står for alt arbejdet i haven – altså græsslåning, hæk klipning, osv. osv. og min kæreste så står for det meste af rengøringen.

Men var man nu ikke i den heldige situation at den ene part ikke havde noget imod at gøre rent, kunne en lille investering i rengøringshjælp være en god idé. Men så er der nok nogle der vil tænke om det ikke er mega dyrt og kun forbeholdt de rige mennesker i samfundet, men sådan forholder det sig slet ikke. De seneste par år er flere og flere firmaer begyndt at tilbyde rengøringshjælp til private, som rent faktisk er til at betale – uden at man behøves tilhøre den rige del af befolkningen. Om man bor i København, i Århus eller Odense kan man benytte sig af sådanne services. Se f.eks. et eksempel på et firma der tilbyder rengøring aalborg her.

Og hvis man virkelig synes det er en øv opgave, hvorfor så ikke benytte sig af rengøringshjælp? Tippet til at “sparre” penge på det er meget simpelt. De 2-4 timer du ville bruge på rengøring om ugen, hvis du selv stod for det hele, tager du i stedet for ekstra på arbejdet. Lad os sige du får 200 kr. i timen på arbejdet, og tager 4 timer ekstra. Så får du 800 kr. mere i løn om ugen. Du hyrer så rengøringshjælp i 2 timer, for 350 kr, også har du faktisk plus på den konto. Du kan sagtens nøjes med to timer, fordi det er professionelle der kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *