Skab et godt kontorliv under Covid-19

Skab et godt kontorliv under Covid-19

Har du også svært ved at skabe et godt kontor- eller butiksliv for dig og dine ansatte herunder Covid-19? Bare rolig, du er ikke alene så. De fleste ledere og virksomheder generelt har haft meget, de skulle sætte sig ind i, da Covid-19 desværre begyndte at smitte i Danmark.

I artiklen her giver vi dig nogle tips og ideer til, hvordan du kan passe på dit personale, så alle i fællesskab kan komme sunde og raske igennem Covid-19.

Afspritning er essentielt

Det første tip er, at du skal sætte hånddesinfektion og dispensere op rundt omkring i butikker, kontorer og mødelokaler, så du kan bekæmpe Covid-19. På det vedhæftet link til Cleanshoppen kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik over alle de bedste hånddesinfektioner, som kan findes på markedet.

 

Her kan du også for eksempel vælge servietter med sprit på, så dig og dine ansatte nemt og hurtigt kan aftørre overflader og håndtag, når I for eksempel skal afholde et møde.

Du kan også vælge at få store eller små beholdere til din håndsprit. På den måde kan du nemt beskytte dit personale og dine kunder, da du giver dem muligheden for at spritte deres hænder af, inden de går ind i et lokale eller ind i en butik.

 

Overvej eventuelt også at investere i en lille bøtte med håndsprit til alt dit personale, så de altid husker at have en håndsprit på sig. Så er det nemlig allerede lidt nemmere for dig og dine kollegaer, da de nu ikke skal bekymre sig om selv at investere eller bruge dyrebar tid på at finde håndspritten selv. Så kan i sammen bekæmpe Covid-19.

Husk afstand og god udluftning

Når du skal holde dig og dine ansatte fri for Corona, er det en rigtig god ide at minde dine kollegaer og kunder om, hvor vigtigt det er at holde god afstand. Den farlige Covid-19 smitter nemlig både på overflader og i luften. Dog kan den ikke smitte mere end en meter frem fra en smittet person.

 

Derfor er det super vigtigt, at dig og dem omkring dig husker at holde god afstand mellem hinanden – mindst en meter faktisk. Så er der nemlig mindre risiko for, at Corona smitter via luften, hvis en omkring jer skulle være så uheldig at være smittet. Måske endda uden at personen selv er klar over det.

 

Her kan det også være super relevant at huske god udluftning der, hvor dig, dine ansatte og kunder opholder sig. Når luften bliver udskiftet ofte er der større sandsynlighed for, at dig og dine kollegaer slipper for at blive smittet. Simpelthen fordi bakterierne når at blive udskiftet med ventilationen, inden de kommer hen til dig.

Se så få personer som muligt

Selvom det hverken er lige så sjovt eller hyggeligt blot at se de samme personer hele tiden, er det bare rigtigt vigtigt, når det gælder bekæmpelsen af Covid-19. Når du ser færre personer, er der en mindre chance for, at du får Corona selv, eller at du giver det videre i de første par dage, hvor du ikke selv ved, du er smittet.

Hvis du for eksempel er sammen med 10 personer på en gang, og du er smittet, så er der stor sandsynlighed for at alle de 10 personer, så også er blevet smittet. Så går de så rundt og smitter andre, mens de endnu ikke ved, de har Covid-19 – især hvis de ikke har nogle symptomer, kan det være ekstra farligt. Derfor er det super vigtigt, at du husker at minde dine ansatte om, at de skal se så få mennesker som muligt, så vi alle kan passe på hinanden.