Tips til succesfuld softwareudvikling – som er til at betale

Tips til succesfuld softwareudvikling – som er til at betale

Denne artikel er nok mest forbeholdt virksomheder, eller folk der gerne vil starte virksomhed selv, hvor software udvikling er en del af virksomheden. Software udvikling er et ret teknisk område, som de fleste der arbejder indenfor IT dog støder på nogle gange i karrieren. Når man skal i gang med at have kodet et program eller app, skal man have fat i en softwareudvikler. Har man prøvet dette før, ved man at det hurtigt kan blive en noget dyr affære – og ikke kun dyr, også besværlig og langsommelig. Har man arbejdet i en mindre virksomhed, hvor man har forsøgt sig med softwareudvikling, har man måske prøvet at købe det i Indien – for at sparre penge. Det kan i få tilfælde også godt virke, men udfodringen her er at kommunikationen kan være en udfordring og det er svært at forklare præcist hvad man vil have, ligesom udviklerne så også leverer præcis det man siger – selvom det måske ikke er den bedste løsning.

Derfor er tippet til at få succesfuld softwareudvikling

at man finder en dansk “partner”/projektleder virksomhed, så man har en dansk kontakt, man kan kommunikere 100 % klart med og holde møder med, og som har styr på det overordnede – kan sørge for at man når målet, på den mest optimale måde også kan man i fællesskab definerer mindre kodningsopgaver, som man så kan outsource – og dermed sparre penge.

Alt i alt giver det softwareudvikling som giver gode resultater fra starten og hvor man bliver fri for at betale flere forskellige virksomheder for at starte forfra.