De fleste af os har været i den situation at man skal holde en større fest, det kan være barnedåb, bryllup, runde fødselsdage eller andre festlige begivenheder. Og hvis man – som mange andre her i landet (og egentlig i resten af verdenen også) – har relativt begrænsede midler, har man nok også prøvet at stå i dilemmaet der lyder på om man selv skal stå for aaalt maden, det vil sige begynde ugen før, fryse ned, tage fridage op til festen, og lave hele baduljen selv.Eller om man bare skal bestille catering – om det er gourmetmad eller ej. Jo flere mennesker der kommer til festen jo længere tid tager det selvfølgelig at lave selv – oog jo dyrere er det (som regel) at købe catering. Du kan selvfølgelig både få catering der leveres til København og Sjælland og Fyn og Jylland og øerne – altså alle steder i Danmark.
Ønsker du at sparre tiden (og dermed også stressen) kommer der her 3 hurtige tips til at sparre penge på cateringen.
- Google i vildskab. Det er sindsyg banalt, men der er bare mange der ikke gør det. Brug en hel dag på at google nettet tyndt og find så de billigste priser.
- Ring rundt til alle de firmaer du fandt ved at Google og spørg om de ikke kan give dig en skarp pris – det kan være du er heldig de ikke har så travlt lige i den periode også vil de hellere have opgaven ind billigt, end slet ikke.
- Gå på kompromis med antal af retter/udvalg. Bag evt. selv brød og vælg retter der bare er billigere. Det er ikke maden man husker en fest for.